Open gewoon de app en volg de onderstaande stappen:
- Ga naar Account
- Scroll naar beneden naar Profiel en instellingen bewerken
- Scroll naar beneden naar Verwijder je account
- Tik op de rode knop 'Verwijder je account
Het is ook beschikbaar via de website. Ga naar "Mijn account" en klik op Instellingen. Scroll vervolgens naar beneden naar de knop 'Verwijder je account'.
Houd er rekening mee dat je je account alleen kunt verwijderen als je geen openstaande biedingen of openstaande bestellingen hebt. Het verwijderen van je account betekent dat je alle informatie over het account verliest, en dit kan niet worden hersteld.