Uygulamayı açın ve aşağıdaki adımları izleyin:
- Hesap bölümüne gidin
- Profili Düzenle & Ayarlar kısmına kadar aşağı kaydırın
- Hesabınızı Silin seçeneğine kadar aşağı kaydırın
- Kırmızı 'Hesabınızı Silin' butonuna dokunun
Ayrıca web sitesi üzerinden de yapılabilir. "Hesabım" bölümüne gidin ve Ayarlar'a tıklayın. Ardından 'Hesabınızı Silin' butonuna kadar aşağı kaydırın.
Lütfen açık teklifiniz veya bekleyen siparişiniz yoksa hesabınızı silebileceğinizi unutmayın. Hesabınızı silmek, hesaba ait tüm bilgilerin kaybolması anlamına gelir ve bu işlem geri alınamaz.